top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

У Відні відбувся благодійний захід задля підтримки підопічних БФ "Ти-Ангел"


"Благочинна кава" - це подія, яка об’єднала українців у Відні задля допомоги дітям, якими опікується БФ "Ти-Ангел".


У неділю, 13 жовтня, спільнота "Територія Божої Любові" зібрала небайдужих людей у припарафіяльному просторі Барбареум, що є при церкві св. Варвари.


Із самого ранку і аж до заходу сонця волонтери спільноти пригощали відвідувачів смачними українськими стравами та напоями, приготовленими турботливими та працьовитими руками незламних і неймовірних українок. Гості мали можливість посмакувати українським борщем, налисниками, варениками, млинцями з різноманітними начинками та духм’яною випічкою.


"Все смакує так по-особливому, бо приготовлене нашими господинями з любов'ю" - говорить пані Надія Пелехан, організатор благодійної події.



Під час заходу волонтерам вдалося зібрати 2 200 євро.


Команда БФ "Ти-Ангел" висловлює слова подяки усім волонтерам та учасникам спільноти "Територія Божої Любові", які приклалися до організації і проведення цього благочинного заходу. Ми глибоко переконані, що всі вони приклали неймовірних зусиль, щоб гостинно прийняти та смачно нагодувати небайдужих людей українськими стравами і тим самим проявили свою любов, доброту та милосердя до дітей-сиріт та дітей у складних життєвих обставинах, якими опікується БФ "Ти-Ангел" в Україні. Ваша підтримка та небайдужість мають велике значення у цей неспокійний для українців час.


Складаємо щиру подяку пані Надії Костьович та пані Оксані Яворській за відкритість сердець та готовність прийти на допомогу, отцю Тарасу Шаґало за дозвіл проведення "Благочинної кави" на парафії та його благословення на цю благородну справу. Дякуємо усім парафіянам і гостям благочинної події, які знайшли час та можливість прийти і допомогти. Дякуємо Богу, що у різний спосіб об’єднує нас для творення добра та служіння потребуючим дітям!

5 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page