top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Вікторія Хоминець пройшла обстеження у клініці Святого Миколая


Детальне медичне обстеження Вікторії в лікарні Cвятого Миколая, що у Львові, показало позитивну динаміку фізіологічного розвитку дитини.


Лікарі, які оглядали Вікторію ще на початку року, задоволені результатами уже пройденого лікування та систематичних курсів реабілітації. Медики стверджують, що організм Вікторії сприймає призначене лікування і у неї все буде добре.


У лікарні Святого Миколая Вікторія пройшла тижневий курс реабілітації та вже повернулася додому. Вона вдосконалила свої фізичні навички - більш впевненіше контролює голову, може повертати її у дві сторони, самостійно перевертається на боки.



Реабілітологи назначили дівчинці постійні заняття на вертикалізаторі, басейн та спеціальне харчування - висококалорійну суміш, яка допоможе Вікторії набрати вагу тіла, що відповідатиме її віку.


Незважаючи на проблеми із здоров’ям Вікторія з мамою вз’яли участь у 28-й Міжнародній Проші Вервиці, що проходила минулого тижня в Монастирі Успіння Матері Божої у селі Погоня. Хоча піша мандрівка тривала понад 35 км дівчинка з мамою надихнулися цим паломництвом і зовсім не відчували втоми.


Наприкінці вересня Вікторія заступає на чергову реабілітацію в Трускавці. Тут на дівчинку чекають спеціалісти Міжнародної клініки доктора Козявкіна. БФ "Ти-Ангел" вже оплатив лікувальну путівку для Вікторії та очікує на її нові досягнення, які дівчинка неодмінно здобуде після курсу інтенсивного лікування!


Ми вдячні всім хто підтримує Вікторію та допомагає їй стати на ніжки, самостійно рухатися та не здаватися перед хворобою.

48 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Commentaires


bottom of page